Studeren in de bib

Studeer je liever niet alleen en in afzondering? Zoek je een stimulerende omgeving? Kom blokken in de bib!

• Je kunt kiezen voor een studieplekje in de bib zelf.
    Midden tussen de naslagwerken of liever in de cyberbib? In elk geval heb je voldoende materialen in je buurt om je ook regelmatig eens te ontspannen: muziek, strips, tijdschriften ...

• Of je kunt de rust van de derde verdieping opzoeken: daar richten we een studiezaal in.
    Nog steeds heb je alle bibliotheekmaterialen snel binnen je bereik, en bovendien is de ruimte strikt voorbehouden voor studenten. Hier passeren dus geen andere bibbezoekers; je bevindt je onder 'lotgenoten'!

De bib helpt je door de zware tijd heen met gezonde tussendoortjes: water en fruit worden gratis verstrekt.

Wanneer kun je terecht?

• Je kunt in de bib studeren tijdens de openingsuren, tot een half uur voor sluitingstijd.
  • De studiezaal is open in december en januari,
    maar gesloten op 19 december en 16 januari, telkens van 12 tot 17 uur.
  • Van 27 december tot 27 januari gaat de bib anderhalf uur vroeger open. Je bent dan welkom vanaf 9.30 uur.

Van vrijdag 8 december 2017 tot zaterdag 27 januari 2018, dagelijks gesloten ()

Kasteeldreef 10
2300 Turnhout