Studeren in de bib

Belangrijk tijdens de blokperiode: je goed voelen in je vel én het ideale studeerplekje vinden. Heb je daarvoor al aan de bibliotheek gedacht?

• Je vindt bij ons overal studieplekjes tussen de rekken: stilletjes alleen in een hoekje, maar evengoed midden tussen naslagwerken.

• Of je kunt de rust van de derde verdieping opzoeken: daar richten we een studiezaal in. Nog steeds heb je alle bibliotheekmaterialen snel binnen je bereik, en bovendien is de ruimte strikt voorbehouden voor studenten.

Ruimere openingsuren

De bibliotheek is tijdens de blokperiode in juni al open vanaf 9.30 uur, alleen op zondag blijft de bib gesloten. Tot 11 uur is iedereen welkom om uit te lenen, de krant te lezen of te studeren op basis van zelfbediening. Je kunt dan geen hulp van een medewerker inroepen. In juni is de bib gesloten op maandag 10 juni (Pinksteren).

De studeerruimtes zijn beschikbaar tot een kwartier voor sluitingstijd.

De bijzondere regeling geldt van 1 tot en met 30 juni.

Praktisch

• Er is gratis internet. Je kunt bovendien je laptop, smartphone ... opladen in de studeerruimtes.
  • De bib zorgt voor water en gezonde versnaperingen.
  • Materialen om je te ontspannen zijn ruim voorhanden: muziek, strips, tijdschriften ...